Profil Syarikat

Best Farms Co ialah sebuah syarikat biotech yang mempunyai 30 tahun pengalaman dalam pembekalan herba. Di tubuhkan pada 1973, syarikat ini telah berkembang pesat.

Dengan permulaan sebagai pembekal kambing, syarikat ini bukan sahaja pembekal haiwan ternakan dan kini telah menjadi pembekal herba No 1 di  Malaysia. Syarikat turut membekal kepada multinational, industry kecil dan sederhana (IKS). Syarikat turut membekalkan dalam bentuk ricingan, serbuk dan serbuk. Produk utama syarikat ialah Kacip Fatimah (Labisia pumila) , Tongkat Ali (Eurycoma longifolia) dan Misai Kucing (Orthosiphon stamineus) . Syarikat juga menjual Mas Cotek (Ficus deltoidea) , Pegaga (Centella asiatica) , Hempedu Bumi (Andrographis paniculata) dan lain lain.

Kami mempunyai Sijil Analisis (Certificates of Analysis) bagi produk kami untuk memastikan kesesuaian dan selamat untuk penggunaan pelanggan kami. Produk kami dijamin berkualiti dan kami memberikan kemudahan kepada  anda untuk membuat pilihan dalam menentukan keperluan kesihatan yang abadi.

Informasi Syarikat

Nama Syarikat

:

Best Farms Co. 
Jenis Perniagaan : Syarikat Trading
Produk / Servis : Herbal Plants, Herbal Extract, Raw Herbs, Herbal Beverages And Packaging Services For Herbal Products  
Alamat : Lot  36B, Kg. Sri Indah B, Depan Surau Nurul Iman,
47000 Sungai Buloh, Selangor Darul Ehsan.
Tahun di tubuhkan : 1973
Pemilik Syarikat : Tuan Hj. Muhammad Abdullah
Sasaran Pemasaran : Utara Amerika, Selatan Amerika, Eropah Barat, Eropah Timur,Asia Barat, Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika & Oceania